Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Wijngaard De Rijsakker

  • Wijngaard, wijnmakerij, proeverijen & rondleidingen
  • Luxe en sfeervolle Bed & Breakfast
  • Prachtige landelijke omgeving
  • Proef het bourgondische leven

Het bourgondische Franse leven, met wijn als stralend middelpunt, was voor ons de aanleiding om zelf een wijngaard te starten. Nu telen we de mooiste druiven om daarmee heerlijke wijnen te maken. Maar het bourgondische leven is meer. Helemaal tot rust komen in onze Bed & Breakfast, inspirerend vergaderen, of genieten van creatieve workshops?! Kom langs bij Wijngaard ‘De Rijsakker’, en proef het bourgondische leven zelf!

Rondleidingen & proeverijen

Druiventeelt, het maken van wijn, en de verkoop van onze wijnen staat bij ons centraal. Om de mooiste rode, witte en rosé wijnen te kunnen maken, zijn vele details van groot belang, zowel bij de druiventeelt, als bij het proces van wijnmaken. Tijdens de proeverijen en rondleidingen die wij doen, geven wij de mensen een inkijkje in die details.

Wijnverkoop

Genieten van wijn, daar is het ook voor ons allemaal mee begonnen. We zijn trots dat we inmiddels van onze eigen wijn kunnen genieten, en natuurlijk laten wij u graag meegenieten! Wij maken verschillende soorten rode, witte en rosé wijnen. Daarnaast maken we in het wijngebouw van Wijngaard ‘De Rijsakker’ nog bijzondere wijnen van andere fruitsoorten dan druiven, bijvoorbeeld de perenwijn ‘La Conference’.

Bed & Breakfast

Kom heerlijk tot rust in onze luxe en sfeervolle Bed & Breakfast op de bovenverdieping van ons prachtige wijngebouw, met uitzicht over onze wijngaard. De landelijke inrichting en de gebruikte kleuren zorgen ervoor dat een ieder zich direct thuis voelt, en optimaal kan genieten. Genieten van het heerlijke bed, het ligbad, de weldadige douche, en natuurlijk het overheerlijke luxe ontbijt. Verder beschikt onze B&B over digitale televisie (met een uitgebreid aanbod), WIFI, een eigen keuken en een zitgedeelte om heerlijk te ontspannen.

Heerlijke omgeving

In de omgeving zijn heerlijke wandelingen en fietstochten te maken door het prachtige Betuwse landschap, bijvoorbeeld over het bekende ‘Landgoed Mariënwaerdt’. Verder kan de omgeving ook vanaf het water verder worden verkend, door middel van kanotochten op de Linge. Voor liefhebbers van culturele activiteiten is ook voldoende te beleven, zoals een bezoek aan het Nationaal Glasmuseum in Leerdam of één van de vele forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie!

Vergaderen & Workshops

Ons wijngebouw is niet alleen de plek waar onze wijnen worden gemaakt, en de Bed & Breakfast gevestigd is. Het is eveneens een inspirerende ruimte voor vergaderingen en creatieve workshops.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met ons op!


Lees meer
Delen: