Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Wijngaard De Kruithof

  • Wijnproeverij elke zaterdagmiddag tussen 14.00 – 18.00 uur
  • Luxe High White Wine elke laatste zondag van de maand
  • Unieke vergaderlocatie met alle faciliteiten

Wijngaard De Kruithof is een lieflijke wijngaard in het Gelderse Ophemert. De wijngaard ligt op het grondgebied van de Heerlijckheid Ophemert op luttele afstand van het kasteel. De wijngaard is ruim een halve hectare groot en is aangeplant in mei 2012. In de wijngaard wordt zo duurzaam mogelijk gewerkt met respect voor de omgeving, de planten en het bodemleven. Wijngaard De Kruithof wordt met zorgzame hand geleid door Kees & Marion Kruitwagen. Alle planten worden met liefde en aandacht verzorgd. De wijnen zijn Nederlandse kwaliteitswijnen met een Europese Beschermde Geografische Gebiedsaanduiding.

Genieten van het leven
Een bezoek aan Wijngaard De Kruithof is even ontsnappen aan alle hectiek van de dag, genieten van het leven en van mooie momenten. Een bijzondere ontmoetingsplek in Gelderland, een plekje in De Betuwe om te genieten en te ontspannen samen met familie en/of vrienden.

Passie en Bourgondisch genieten
Wat is er aangenamer dan mooie momenten met elkaar delen onder het genot van wijnen en spijzen? Bourgondisch genieten en het creëren van mooie ontmoetingen, gecombineerd met gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Daar staat Wijngaard De Kruithof in Ophemert voor.

Openingstijden

  • Voor wijnverkoop is Wijngaard De Kruithof iedere vrijdag- en zaterdagmiddag geopend van 12.00 tot 18.00 uur.
  • Het Proeflokaal met wijnterras en uitzicht op de wijngaard is iedere zaterdagmiddag geopend tussen 14.00 – 18.00 uur. Een gezellige ontmoetingsplaats voor een goed gesprek, een mooi glas wijn en huisgemaakte spijzen.

Proeverijen en High White Wine Arrangementen

  • Ontdek de wijnen De Witte Heerlijckheid en De Brute Heerlijckheid en neem buren, vrienden en/of familie mee om de Heerlijkckheden van Ophemert te proeven. Reserveren is hiervoor niet noodzakelijk.
  • Elke laatste zondag van de maand van 15.00 – 17.00 uur is een High White Wine arrangement mogelijk. Een bijzonder arrangement met mousserende wijn, witte wijnen en exclusieve hapjes. Reserveren is noodzakelijk vanaf 4 personen.

Zakelijke bijeenkomsten
Een unieke vergaderlocatie met alle vergader- en cateringfaciliteiten, centraal gelegen in Nederland, in het prachtige rivierenlandschap en omgeven door wijnranken. In de zomermaanden kunt u genieten van het aangrenzend wijnterras en binnentuin. In de koude wintermaanden is het met de aanwezige vloerverwarming aangenaam vergaderen.


Lees meer
Delen: