Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Schenkerij de Beurs

  • In een monumentaal beurspand
  • Perfecte stop tijdens een fietstocht
  • Ruime menu- en bierkaart
  • Toneel voor culturele evenementen

In het schitterende monumentale beursgebouw in Geldermalsen vind je Schenkerij de Beurs. Een fijne plek om bij te komen tijdens of na een dagje winkelen of cultuursnuiven.

De Schenkerij maakt perfect gebruik van de ruimte. Zo is er een zithoek met een open haard waar heerlijk in alle rust de krant gelezen kan worden. Of geniet in de zomer buiten op comfortabele banken van de goede zonligging. Dé perfecte stop tijdens een fietstocht door één van de mooiste stukjes Betuwe.

Schenkerij de Beurs biedt een ruime menukaart vol smakelijke broodjes, salades, uitsmijters en andere brunch- of lunchgerechten. Daarnaast is er ook een ruime bierkaart. Fris witbier of stoer bokbier, het is allemaal beschikbaar. Of geniet gewoon van een Hertog Jan van de tap.

De Beurs is regelmatig het toneel voor culturele evenementen. In samenwerking met de stichting Cultureel Café Geldermalsen zijn er in de Beurs vaak bands en cabaretiers te vinden. De Schenkerij is daarnaast ook de ideale plek om te genieten van één van de arrangementen. Kies voor een high tea of high wine met heerlijke hapjes, of organiseer je verjaardag, jubileum of gouden huwelijk tijdens een besloten feest. Kortom: genoeg te doen, zien en beleven bij Schenkerij de Beurs aan het Marktplein in Geldermalsen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: