Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

OPEN-Over de dood

29 mei 2022 t/m 29 mei 2022 van 14:15 - 16:30 uur

De kijker stapt direct in een wereld die hij niet kent. Hij komt terecht in de droom van de dood, de tussenfase tussen leven en dood zijn. Via flitsen uit de levens van twee vriendinnen ziet de toeschouwer hoe de dood altijd een factor is geweest in hun levens, maar ook hoe moeilijk het vaak is geweest hem bespreekbaar te maken. Daartussendoor lijken twee geheimzinnige figuren iets met elkaar uit te vechten en gaat er een angstig vermoeden rond. Natuurlijk vallen pas aan het einde van de voorstelling alle puzzelstukjes op hun plek en is er een moment om even stil te zijn. Gelukkig komt alles goed…

De première voorstelling vindt plaats op 29 mei in De Pluk in Geldermalsen. De voorstelling begint om 14:15 uur en duurt een uur. Na afloop vindt er een panelgesprek plaats met diverse deskundigen én het publiek.

Kaarten à 5,00 kunnen gekocht worden via www.toneelgroep-t-jater.nl of via 06 – 14 64 60 82. Via de website van Toneelgroep T-jater en via de diverse social media kanalen van Toneelgroep T-jater vind je meer informatie over de verdere speeldata en speellocaties. Na elke voorstelling is er ruimte voor nagesprek.


Lees meer