Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Rhenoijsepad

14 KM 2,75 uur wandelen

Ontdek het rivierenlandschap rond de schilderachtige dorpen Rhenoy en Acquoy. Dit klompenpad voert de wandelaar door het stroomgebied van de Linge met grienden, relicten van de Hollandse Waterlinie en historische gebouwen. Maar ook langs de oude kades en dijken met zicht op de Linge. Klompen of laarzen aan, rugzak op en gaan!

Deze route is aangeven via een blauwe markering in de vorm van een klomp. Het Rhenoijse Pad is in twee richtingen gemarkeerd, zodat je de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen. Je kunt de route verkorten tot 9 km. Dit staat op de kaart aangegeven en is onderweg gemarkeerd. Het is mogelijk om sommige Klompenpaden te combineren. Eventuele overstappunten zijn aangegeven op de kaart en ter plekke in het veld.

De route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen.

Kijk voor de routebeschrijving, actuele routeinformatie, folderverkooppunten en recensies van wandelaars op Klompenpaden.nl.

Let op: honden mogen helaas niet mee op de klompenpaden in verband met mogelijke verstoring van vee en wild.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor iOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Cafetaria Lunchroom Route 88
Knooppunten
22
Eindpunt Cafetaria Lunchroom Route 88
Aangeboden door:
Delen: