Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

GeoFort

  • Een werelds dagje uit
  • Interactief en spelenderwijs leren over de aarde
  • Nagenieten in het sfeervolle restaurant

Op dit spannende forteiland draait alles om de aarde! Stap in een lift die zich dwars door de aardbodem boort, raak gedesoriënteerd in de ondergrondse gang, vind je weg als een zalm door het doolhof, schep landschappen in de interactieve zandbak en ervaar Nederland in duizend miljard Minecraft blokjes.

WereldPan:
Geniet van onze pannenkoeken in het sfeervolle restaurant op het historische forteiland. Bij mooi weer is het genieten op het grote terras, waar kinderen zich uit kunnen leven met schaken, bamboo bouwen en klimmen en klauteren in de avontuurlijke speeltuin. Of sluit het bezoek aan GeoFort af met een heerlijke pannenkoek!

Toegankelijkheid: Er zijn 2 parkeerplaatsen op de oprijlaan gereserveerd voor mindervaliden. Het restaurant is goed toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van passend sanitair. Een klein deel van de GeoExperience binnen (5 attracties) is redelijk toegankelijk. Er zijn wel drempels, het straatwerk is niet overal vlak en de doorgangen zijn smal. De bovenverdieping van de kazerne, waar de vergaderzalen zijn, is alleen per trap bereikbaar. Het terrein buiten is veelal heuvelachtig en/of ongelijk, waardoor de buiten activiteiten slecht toegankelijk zijn. Huisdieren zijn in binnenruimtes niet toegestaan, buiten aangelijnd.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: