Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

De Stapelbakker

  • Veelzijdige menukaart
  • Stijlvolle high tea, high beer of high wine
  • Leuk voor kinderen
  • Een groot zonnig terras

Mariënwaerdt is niet alleen een paradijs van weldadige rust en weidse ruimte. Ook culinair valt er veel heerlijks te beleven! Aan de rand van het landgoed, in Hofstede de Stapelbakker, bevindt zich pannenkoekenhuis De Stapelbakker waar onze koks uw smaakzintuigen trakteren op verrukkelijke pannenkoeken, bereid van biologisch geteelde landgoedingrediënten. Op de veelzijdige menukaart vind je naast pannenkoeken diverse broodjes, soepen, salades, landgoed-kroketten, saté en uitsmijters. Op afspraak serveren ze je graag een stijlvolle high tea, beer of wine of een uitgebreid brunchbuffet. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen, zij kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin of op het springkussen in de zomermaanden.

De Stapelbakker beschikt over een groot zonnig terras waar je lekker kunt uitblazen van je wandel- of fietstocht. Dankzij gratis draadloos internet kun je het thuisfront een digitale ansichtkaart sturen of melden dat je nog wat langer blijft…

Wil je iemand op een originele wijze verrassen? Wij verkopen in ons restaurant cadeaukaarten die je bij ons, maar ook bij de Landgoedwinkel en de LandgoedKeuken Utrecht kunt gebruiken. Leuk om te geven en zeker ook om te vervangen!


Lees meer