Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Hotel De Schildkamp

  • Gelegen in de Betuwe
  • 64 hotelkamers
  • Brasserie
  • Grand Café
  • Bowlingbanen

De Schildkamp in Asperen ligt halverwege de Lingeroute, vlak bij de rivier. Met een lengte van 70 km kan die route uitstekend in twee dagen gefietst worden, zodat je onderweg tijd genoeg hebt om van alles te bekijken. Overnachten kan dan heel comfortabel bij De Schildkamp, waar je de rust en de ruimte van de Betuwe ervaart, zowel binnen als buiten.

Wie tijdens of na afloop van een sportieve dag even lekker wil ontspannen, laat zich verwennen in de  Brasserie Dirk. Een geheel vernieuwd restaurant met vegetarische, veganistische en vleesgerechten. Borrelen doe je aan de bar van het grand café en met mooi weer is het goed toeven op een van de twee terrassen.

Binnengewoon bijzonder!

De Schildkamp is een bijzonder hotel- en conferentiecentrum. Een Inspirience Center dat oprecht verrast, boeit en bijblijft. Met tien moderne vergaderruimtes, een compleet gerestylde congreszaal, 64 ruime hotelkamers, een brasserie, bowlingbanen, een escaperoom, een art gallery, een grand café en een aangrenzend Health Center is De Schildkamp de uitgelezen locatie voor een ‘binnengewoon bijzonder’ verblijf. Extra bijzonder is dat je zakelijke sessies kunt combineren met een verblijf in de nieuwe Indoor Outdoor Experience.

Uniek in Europa

Mocht er bij ‘indoor outdoor experience’ niet meteen een belletje gaan rinkelen, dan kan dat kloppen. Dit concept is namelijk uniek in Europa en leent zich bij uitstek voor zakelijke doeleinden; denk hierbij aan teambuilding, een spraakmakende productpresentatie of een geweldig bedrijfsfeest dat men niet snel zal vergeten.

U moet het zien om het te geloven. De Schildkamp brengt met de Indoor Outdoor Experience het bos – met al zijn aspecten – van buiten naar binnen. Een brainstorm tussen de bomen? Een goed gesprek rond het kampvuur of teambuilding-activiteiten in de natuur? Op deze locatie hoef je er niet voor naar buiten. Bodywarmers liggen klaar, het kampvuur brandt en het bos nodigt je uit. Ervaar een complete buitenbeleving, zonder je zorgen te maken over de weersverwachting. Laten we eerlijk zijn: dat is best lekker in ons kouwekikkerlandje.

In de watten

Naast de Indoor Outdoor Experience biedt De Schildkamp ook faciliteiten voor een bijzonder feest, bruiloft, receptie, vergadering of andere groepsactiviteiten. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop en wordt iedere gast in de watten gelegd. Neem bijvoorbeeld de ruime hotelkamers en zelfs een Luxury Suite voor een onvergetelijke overnachting. Tel hier de goede bereikbaarheid, de gratis parkeerplaatsen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bij op, en je begrijpt waarom De Schildkamp zo ‘binnengewoon bijzonder’ is.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: