Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Zomerfeest Passewaaij

17 juni 2022 t/m 19 juni 2022 van 12:00 - 17:00 uur

ZOMERFEEST PASSEWAAIJ FEESTWEEKEND
Elk jaar in juni organiseren wij het Zomerfeest Passewaaij. Hierin programmeren wij evenementen voor een zo breed mogelijke publiek. Ook dit jaar denken wij weer een aantrekkelijk evenement neer te zetten waar jong en oud plezier aan gaan beleven, en waar nog lang over gesproken zal worden.

Dit jaar zal dit gebeuren op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni a.s. Zoals je gewend bent, zullen de festiviteiten gesitueerd worden rondom Winkelcentrum Passewaaij in Tiel. Uiteraard kun je weer genieten van vertrouwde onderdelen, zoals de nostalgische kermis, kleedjesmarkt, het wijkontbijt, de grote braderie en natuurlijk de zaterdag zomerfeestavond. Nieuw in het zomerfeest programma dit jaar is de intocht van de avondvierdaagse op vrijdagavond en de feestmiddag “Zondagmiddag Live” met toffe muziek.

Nog voordat het feest is begonnen willen wij de gemeente, sponsors, vrijwilligers, deelnemers en alle andere betrokkenen danken voor hun tomeloze inzet en enthousiasme om, samen met ons, iets moois neer te zetten wat onze streek uniek maakt.

Net als voorgaande jaren verwachten we met z’n allen ook dit keer een leuk, gezellig en spetterend Zomerfeest neer te zetten.

Tot slot wensen we iedereen een geweldige, feestelijk evenement toe! Tot 17, 18 en 19 juni.


Lees meer