Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Workshop Zaaien & Oogsten

28 april 2023 t/m 28 april 2023 van 13:30 - 16:30 uur

Nog deze zomer bossen vol prachtige bloemen oogsten uit je eigen pluktuin? Doe dan mee met de workshop Zaaien & Oogsten die ZaaiLinge geeft in Enspijk op vrijdagmiddag 28 april. Laat je in een paar uur onderdompelen in alles wat er bij het aanleggen en onderhouden van zo’n natuurvriendelijke pluktuin komt kijken. Van het voorbereiden van de bodem, het kiezen van je bloemsoorten, het zaaien, verspenen en opkweken tot natuurlijk het oogsten van al dat moois.

Tijdens de workshop ga je uiteraard in de praktijk aan de slag met zaaien en verspenen, maar je krijgt ook voldoende tips & tricks mee over hoe je die kleine plantjes thuis verder kunt opkweken tot rijkbloeiende en sterke volwassen planten. Én hoe je daar vervolgens de mooiste stelen voor op je vaas van kunt oogsten, hoe je ze combineert tot een mooi boeket en natuurlijk hoe je ze zo lang mogelijk mooi houdt op de vaas.

Na afloop krijg je behalve de gevulde zaaibakjes nog drie extra zakjes zaad mee, plus een uitgebreide handout met alle behandelde zaai- en oogstinfo. Prijs (inclusief alle materialen, koffie thee en lekkers): € 45 per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 8, waardoor er ook voldoende ruimte is voor vragen.


Lees meer
Delen: