Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Theatervoorstelling De Diktator – Inside The Mind

21 mei 2023 t/m 4 juni 2023 van 14:30 - 16:00 uur

Op een dag word je wakker en zie je de chaos in de wereld. Er is niemand die een antwoord lijkt te hebben op de wereldproblemen of er is niemand die er iets tegen lijkt te willen doen. En dan krijg je vrienden. Nieuwe vrienden. Ze zeggen dat JIJ het verschil kunt maken. Niet in je eentje misschien. Maar zeker wel met HUN hulp… Om uit de chaos te komen moet de gevestigde orde omver geworpen worden, want alleen vanuit totale chaos kan er een nieuwe, betere orde ontstaan. Dat vraagt en dat kost offers, soms ook slachtoffers, maar je gelooft in je droom en je vrienden steunen je. Jouw waarheid wordt DE waarheid.
Rug Recht – Kin Omhoog – Wees Slim – Leve De Revolutie!
In ‘De Dictator – Inside The Mind’ zien we een mens met een droom. Een mens die gelooft in een waarheid en die ervoor vecht om alles onder controle te houden in een wereld van totale chaos. We zien een mens die de wereld wil redden en dus de wereld zal moeten leiden. Maar deze mens verliest zich in de Macht. De mens wordt een dictator. Zijn er krachten die de dictator aan het wankelen kunnen brengen; een dictator die verdwaald is in de Macht? En is er iets wat de dictator ten val brengen? Om dat te weten te komen, moeten we in het hoofd kruipen van deze mens, de dictator.
‘De Dictator – Inside The Mind’ is gebaseerd op het stuk ‘De Dictator’ van Issam Mahfouz en is een verhaal met een twist dat aanzet tot nadenken over onderdrukking en macht, illusies en waarheid. Deze voorstelling is onderdeel van het project ’Will We Ever Be Free?’: het bevrijdingsproject over oorlog, onderdrukking, vluchten en thuiskomen. Dit project met een boodschap wordt financieel ondersteund door onder andere de provincie Gelderland, de gemeente West Betuwe en het fonds Wij Doen Mee. Bij dit project horen, naast ‘De Dictator – Inside The Mind’, ook de jeugdtheatervoorstelling ‘Will We Ever Be Free?’ en de outdoor escape game ‘Escape De Betuwe’. Alle activiteiten en voorstellingen vinden plaats in mei en juni 2023.

Kaarten à € 7,50 (plus transactiekosten) zijn verkrijgbaar via www.toneelgroep-t-jater.nl of via info@toneelgroep-t-jater.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 06 – 14 64 60 82 of kijken op de website www.toneelgroep-t-jater.nl


Lees meer
Delen: