Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Paasweekend bij GeoFort

7 april 2023 t/m 10 april 2023 van 10:00 - 17:30 uur

Nieuwe Steeg 74

4171 KG

Herwijnen

Het paasweekend (7 t/m 10 april) zit bij GeoFort vol met leuke activiteiten voor kinderen. Op eerste en tweede paasdag is er ook een uitgebreide paasbrunch (op reservering).

Dit spannende forteiland is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema’s klimaat, energie en water staan centraal. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan. Het zelf doen staat voorop!

Het interactieve kindermuseum van GeoFort zit dus vol met spellen, doolhoven, speurtochten en quizzen voor kinderen en in het paasweekend worden weer veel leuke extra activiteiten georganiseerd zoals Minecraft workshops.

Kom op 1e of 2e paasdag naar de paasbrunch bij GeoFort. Er staat er een uitgebreid paasbuffet met (h)eerlijke seizoens- en streekproducten voor je klaar van 11:00 en 13:00 uur. TIP: maak er een gezellige familiedag van en combineer de brunch met een bezoek aan het museum en/of de Speurtuin. Voor gasten van de paasbrunch hebben we een leuk actietarief om het museum te bezoeken.

Op het forteiland ligt ook een unieke Speurtuin van Staatsbosbeheer. Kinderen klimmen over de touwen de bunker op, bouwen torens van bamboe en maken hun eigen doolhof. De Speurtuin is is gratis toegankelijk en ligt direct naast het terras van ons pannenkoekenrestaurant de WereldPan.


Lees meer
Delen: