Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Extra concert: Jam, jazz en pizza: Britta Maria, Maurits Fondse, Oleg Fateev en Simone Sou: Aznavour mon amour

17 oktober 2021 van 16:00 - 18:00 uur

Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria (Chansons van Schoonheid en Troost) en pianist/zanger Maurits Fondse, accordeonist Oleg Fateev (o.a. Brel de Zoete Oorlog met Jeroen Willems) en Simone Sou op drums en percussie (In haar thuisland Brazilie is zij een grote ster)

Met chansons in het Frans en een enkele (eigen)vertaling naar het Nederlands

Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussen door over zijn leven: Zijn afkomst, zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten. Zijn schrijftalent, hij schreef o.a. ook liedjes voor Edith Piaf, zijn volhardendheid en zijn uiteindelijke triomf.

Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, Etre, Tous les Visages de l’Amour, Comme ils disent naar Les Comédiens. Maar ook met onbekendere chansons, Aznavour schreef er immers meer dan 1300.

Emmenez-moi au bout de la Terre…

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.


Lees meer
Delen: