Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Dubbelconcert Tineke Schoemaker en Johnny Laporte ontmoeten de Harlem Lake

15 oktober 2021 van 19:30 - 20:30 uur

Aan de ene kant de grote ervaring van Tineke en Johnny, die met Barrelhouse sinds 1974 duizenden optredens verzorgden en 15 albums uitbrachten. Ze krijgen daarbij assistentie van gitarist Julian Rijke.

Aan de andere kant staan leden van Harlem Lake, de meest belovende jonge bluesband van dit moment. In 2020 haalden ze halve finales van de International Blues Challenge in Memphis (USA), nadat ze de Nederlands editie in 2019 wonnen.

Maar deze avond niet alleen goede blues, er is nadrukkelijk ook ruimte voor de verhalen die bij die nummers horen. Verhalen over het ontstaan van de songs en de diepere betekenis, of naar andere anekdotes en voorvallen die bij het nummer horen.

Alles vindt plaats in een kleine ingetogen setting waarbij het publiek vaste zitplaatsen heeft. Het is een intiem concert in een familie-achtige sfeer met 4 geweldige instrumentalisten en 2 toonaangevende blues zangeressen. Hoe mooi is het, dat het stokje doorgegeven wordt.

Kaarten kosten € 17.50 per stuk en zijn te koop via de website van Culemborg Blues. Er zijn 2 voorstellingen, de eerste voorstelling begint om 19:30 uur en de tweede om 21:30 uur.


Lees meer