Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Culturele avond voor kunstenaars en cultuurmakers van West Betuwe

4 juni 2022 t/m 4 juni 2022 van 20:00 - 21:30 uur

Op zaterdag 4 juni a.s. organiseert het Collectief weer een culturele avond voor de kunstenaars en cultuurmakers van West Betuwe. Dit keer is het in samenwerking met Ode aan de Linge, het jaarlijkse kunstfestival in onze gemeente. De avond vindt plaats in de Heemtuin in Geldermalsen, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang van het programma 20.00 uur.
Een greep uit het programma: Mark van Dooren vertelt iets over het Cultureel erfgoed Pact Rivierenland. We krijgen een kijkje in het Betuws Woordenboek. Hans Vernooij vertelt over de achtergrond van het Festival Ode aan de Linge, de Heemtuin en de kunstenaars die hier exposeren. De mensen van de documentaire groep vertellen over het videoportret van de schilder Hans Beringen. Er is weer ruimte voor al dan niet spontane inbreng van de aanwezigen zoals een zoekvraag of het aankondigen van een culturele activiteit. En er is muziek, van Roelof krijgsman, Anneke Galema en Sacha Kopperts, die nog even doorgaan na het plenaire gedeelte.
Als je geen uitnodiging ontvangen hebt en je bent maker van kunst of cultuur, meld je dan aan op info@collectiefwestbetuwe.nl


Lees meer
Delen: