Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Betuwse Kersendagen

2 juli 2022 t/m 4 juli 2022 van 11:00 - 17:00 uur

Lingedijk

Wadenoijen

Bezoek de Betuwse Kersendagen
Drie dagen lang is het groot feest in de boomgaard en zijn er vele activiteiten. Kom kersenproeven, een kijkje nemen in de boomgaard, een wedstrijdje kersenpitspugen houden of bezoek de diverse kraampjes.

Ook aan de kinderen wordt gedacht met een Kinderkersenplein waar je je kunt laten schminken, of manden kunt vlechten of springen op het springkussen. 

Pluk ‘m zelf
De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die jezelf geplukt hebt. Tijdens de Betuwse Kersendagen  kun je in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. Als je hoender vol zit, worden deze afgewogen en rekening je de kersen af bij de kassa. Dat wordt smullen.

Adres boomgaard d’n Kerkewaerdt
Ter hoogte van kruising Overlaat/ Lingedijk 129a, 4014 ME Wadenoijen. Vanaf rijksweg A15: afslag 31 Wadenoijen.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren aan de zijkant van de boomgaard. Er is daar een groot weiland. Verkeersregelaars wijzen u de weg. Er is voldoende ruimte in het weiland, dus graag niet parkeren op de openbare weg! Het parkeren is gratis.

Als u in de buurt van Tiel/Wadenoijen woont, adviseren wij u zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een aparte strook gereserveerd voor fiesen en e-bikes.

Organisatie
De Betuwse Kersendagen worden mogelijk gemaakt door Stichting Aarts Evenementen, diverse sponsors & partners.


Lees meer
Delen: